Fredensborg Vinimport ApS

Velkommen til Fredensborg Vinimport.

Siden her er opbygget med 2 genveje til vinene. Enten gennem fanen "Webshop", hvor det vil være muligt at se alle vine efter type. Hvis man ønsker at læse lidt om områderne og producenterne, og se de enkelte producenters vine samlet, kan det tilgås gennem rullemenuen i de enkelte faner.

 

Nyhedsbrev

Vi udsender en nyhedsmail ca. 1 gang om måneden i forbindelse med nyheder og næste måneds tilbud. Såfremt det ønskes at komme på nyhedsbrevet er det muligt at til- og afmelde nyhedsbrevet under fanen "Nyhedsbrev".

 

VIGTIGT

Efter messen på Frederiksberg har vi desværre udsolgt af vores Côtes du Rhône. Der er bestilt hjem igen, men pga. forskellige helligdage i Frankrig og Danmark, har det ikke været muligt at få dem hjem så hurtigt som normalt. De vil være på lager igen d. 24. maj 2017

 

Helsingør Wine Valley 

Vi deltager med en stand i Helsingør d. 10. Juni. Hvis I vil købe en billet til 75 kr. kan I skrive en mail til mig, så skal jeg formidle den. Månedens tilbud nedenfor vil også være at finde på messen...

 

 

Månedens tilbud

Månedens tilbud vil typisk være en vin, vintype eller leverandør, som vi selv er særlig glade for og derfor gerne vil udbrede kendskabet til.

I maj måned vender vi blikket mod de tyske riesling igen. Varmen er på vej og det passer godt til de hvide vine fra August Eser. 

Den valgte vin er fra området Rauenthal Rothenberg. En parcel der laver friske riesling med noter af eksotisk frugt. Vinen er tør, men er på ingen måde stram, da der netop er masser af blomst og frugt i både duft og smag. En vin med prædikatet Erste Lage, som er niveauet lige under GG.

 

150,00 135,00 DKK

Rauenthaler Rothenberg QbA trocken Steillage 2014

Fredensborg Vinimport ApS, Skovvænget 20, 3480 Fredensborg. Cvr. 37888559

Email: info@fredensborgvinimport.dk

Telefonnr. 42 600 648

Webshop fra e-hjemmeside.dk