Fredensborg Vinimport ApS

Velkommen til Fredensborg Vinimport.

Siden her er opbygget med 2 genveje til vinene. Enten gennem fanen "Webshop", hvor det vil være muligt at se alle vine efter type. Hvis man ønsker at læse lidt om områderne og producenterne, og se de enkelte producenters vine samlet, kan det tilgås gennem rullemenuen i de enkelte faner.

 

Nyhedsbrev

Vi udsender en nyhedsmail ca. 1 gang om måneden i forbindelse med nyheder og næste måneds tilbud. Såfremt det ønskes at komme på nyhedsbrevet er det muligt at til- og afmelde nyhedsbrevet under fanen "Nyhedsbrev".

 

Månedens tilbud

Vi indfører fra februar måned 2017 "Månedens tilbud". Det vil typisk være en vin, vintype eller leverandør, som vi selv er særlig glade for og derfor gerne vil udbrede kendskabet til.

I februar måned, har vi valgt at starte med en smagekasse fra August Eser. I kan læse mere om kassens indhold under varen til høre for denne tekst.

Weingut August Eser laver primært Riesling og de kommer fra distriktet Rheingau. Distrikterne Rheingau og Alsace er begge mest kendt for netop vine på riesling, og der er forskellige meninger om hvad der er bedst. Èn opfattelse er, at vinene fra Rheingau er mere elegante og mere mineralske end vinene i Alsace.

Rheingau kan sammenlignes lidt med Bourgogne i opbygning, da de bedste parceller typisk er meget små og producerer ganske få flasker årligt.

684,00 608,00 DKK

Smagekasse August Eser

Fredensborg Vinimport ApS, Skovvænget 20, 3480 Fredensborg. Cvr. 37888559

Email: info@fredensborgvinimport.dk

Telefonnr. 42 600 648

Webshop fra e-hjemmeside.dk