Fredensborg Vinimport ApS

Velkommen til Fredensborg Vinimport

Nyheder fra Rhone

I ugen der kommer får vi nye vine hjem fra Rhône. Vi har købt ind hos vores faste samarbejdspartner Les Vins de Vienne og udvidder sortimentet med spændende vine fra bl.a. Crozes-Hermitage og Hermitage. Mere information kommer næste uge.

 

Besøg og lagersalg

Vi har ikke nogen faste åbningstider, men hvis du ønsker at købe og afhente direkte, kan det aftales ved at ringe på 42 600 648 eller skrive en mail til os på info@fredensborgvinimport.dk. Så åbner vi gerne dørene.

 

Frederiksberg Vinhandel/Lagersalg

Vi har pr. 1. januar 2020 stoppet samarbejdet med Frederiksberg Vinhandel. Som følge heraf, vil vi for første gang afholde januar-udsalg, hvor en lang række varer vil sælges strækt nedsat, for at gøre plads til nye årgange og nye vine.

 

Nyhedsbrev

Vi udsender en nyhedsmail ca. 1 gang om måneden i forbindelse med nyheder og næste måneds tilbud. Såfremt det ønskes at modtage nyhedsbrevet er det muligt at til- og afmelde nyhedsbrevet under fanen "Nyhedsbrev", eller klikke på linket i overskriften. Jfr. den nye persondatalov der træder i kraft 25. maj 2018, skal tilmelding til nyhedsbrev fremover bekræftes via E-mail. 

 

Vigtig information ved bestilling

Vi fremsender altid faktura på den oplyste mail-adresse ved bestilling. Vi har dog haft et par eksempler på at faktura ender i kundes spam-filter. Efter bestilling vil faktura blive fremsendt samme dag eller dagen efter, så hvis I ikke har fået den, vil jeg bede jer kigge i jeres spam-filter. 

 

Vil du afholde en smagning?

Vi afholder gerne smagninger for private vinklubber og tilbyder en række forskellige temasmagning i den forbindelse. Smagningen bliver tilrettelagt i samarbejde med jer, så I får den bedst mulige oplevelse. Temasmagninger kunne eksempelvis være:

Riesling fra Tyskland, Frankrig og Østrig - En tur rundt på cru-markerne

Rhône - Prøv vinene fra de store distrikter i Nord-Rhône - St. Joseph, Côtie-Rôti, Crozez-Hermitage, Hermitage og Cornas og slut evt. af med vin fra de genopdagede marker i Seyssuel. Læs mere under Les Vins de Vienne.

Bordeaux - Verticalsmagning fra et enkelt slot, hvor vi prøver en række forskellige årgange, eller prøv en Tour-de-Bordeaux, hvor vi enten laver en smagning fra Venstre eller Højre bred hvor vi gennemgår distrikterne.

 

Eller søger du en bestemt vin?

Gennem en af vores samarbejdspartner i Frankrig har vi fået adgang til et meget stort udvalg af topvine fra specielt Bordeaux, så hvis I mangler en vin der skal gemmes til en særlig lejlighed fra et bestemt år, kan vi være behjælpelig med at finde det rigtige.

 

168,00 DKK

Cheateu de Chemilly - Chablis Vielles Vignes 2017

495,00 DKK

Domaine Borgeot - Puligny Montrachet

245,00 DKK

Domaine Roy - Chorey Les Beaune -

155,00 DKK

Domaine de Mutellus - Hautes Côtes de Nuits 2016

225,00 DKK

Domaine Chevalier - Côte de Nuits-Village 2015

Smag vores vine

I Nordsjælland tilbyder vi at komme ud til både virksomheder og private arrangementer med smagsprøver fra sortimentet.

Vi afholder også temasmagninger efter ønske. Ring og hør nærmere.

 

 

Fredensborg Vinimport ApS, Skovvænget 20, 3480 Fredensborg. Cvr. 37888559

Email: info@fredensborgvinimport.dk

Telefonnr. 42 600 648

Webshop fra e-hjemmeside.dk
www.fredensborgvinimport.dk
Du skal være mindst 18 år for at købe på vores hjemmeside.
Bekræft venligst din alder