Fredensborg Vinimport ApS

 

 

Formål: Fredensborg Vinimport er dannet i 2016 ud fra et ønske om at hente kvalitetsvin hjem til fornuftige priser og af meget høj kvalitet.

Vores vision: Vi ønsker at have et bredt sortiment geografisk inden for Europa. Fortrinsvist vil vi holde os til én primær leverandør pr. område, med mindre producenternes vine er af meget forskellig karakter. Ved at arbejde med færre producenter vil vi være bedre rustet til at kunne vejlede eller svare på specifikke spørgsmål til vinene eller producenterne. Vi koncentrerer os om at starte ét område ad gangen, for at kunne opnå tilstrækkelig viden og smagsnuancer til at videregive interesserede kunder en god oplevelse.

For nuværende har vi fokus på Tyskland, Frankrig og Italien. I Tyskland vil vi især fremhæve VDP-producenten August Eser og Les Vins de Vienne i det Nordlige Rhone. Det Nordlige Rhone's appelationer har ikke i Danmark har samme ry som det sydlige Rhone. I Les Vins de Vienne har vi en producent med parceller i mange af de nordlige appelationer. Cotê-Rôtie, St. Joseph og Condrieu som de mest berømte.

I de tyske har vi også udviddet med vine fra SGJ i Baden - Spätburgunder, Weisser- og Grauer-Burgunder og i Bourgogne er vi stolte af at kunne præsentere Fixin 1er Cru monopole.

Ikke mindst er vi også rigtig glade for at have fået den nu økonlogisk sertificerede Clos des Nines i sortimentet, hvor der på 7,5 ha. produceres vine af rigtig høj kvalitet.

 

 

 

Fredensborg Vinimport ApS, Skovvænget 20, 3480 Fredensborg. Cvr. 37888559

Email: info@fredensborgvinimport.dk

Telefonnr. 42 600 648

Webshop fra e-hjemmeside.dk
www.fredensborgvinimport.dk
Du skal være mindst 18 år for at købe på vores hjemmeside.
Bekræft venligst din alder