Fredensborg Vinimport ApS

 

 

Formål: Fredensborg Vinimport er dannet i 2016 ud fra et ønske om at hente kvalitetsvin hjem til fornuftige priser og af meget høj kvalitet.

Vores vision: Vi ønsker at have et bredt sortiment geografisk inden for Europa. Fortrinsvist vil vi holde os til én primær leverandør pr. område, med mindre producenternes vine er af meget forskellig karakter. Ved at arbejde med færre producenter vil vi være bedre rustet til at kunne vejlede eller svare på specifikke spørgsmål til vinene eller producenterne. Vi koncentrerer os om at starte ét områder ad gangen, for at kunne opnå tilstrækkelig viden og smagsnuancer til at videregive interesserede kunder en god oplevelse.

For nuværende har vi fokus på riesling fra August Eser og det Nordlige Rhone med appelationer der ikke i Danmark har samme ry som det sydlige Rhone. I Les Vins de Vienne har vi fået en producent med parceller i mange af de nordlige appelationer. Cotê-Rôtie, St. Joseph og Condrieu som de mest berømte.

I de tyske har vi også udviddet med vine fra SGJ i Baden - Spätburgunder, Weisser- og Grauer-Burgunder og i Bourgogne er vi stolte af at kunne præsentere Fixin 1er Cru, hvor der kun er én producent.

Ikke mindst er vi også rigtig glade for at have fået Clos des Nines i sortimentet, hvor der på 7,5 ha. produceres vine af rigtig høj kvalitet.

 

Pris-politik: Vi forsøger at fastsætte vores priser skarpt fra starten. Der vil derfor ikke i Fredensborg Vinimport ApS kunne forekommer tilbud som "op til 50% rabat" eller mere. Når vi tilbyder køb med rabat, skyldes det et ønske om at fremme eksempelvis smagekasser og dermed give interesserde mulighed for at finde sin favoritvin eller fremme en vin vi synes fortjener lidt ekstra opmærksomhed.

Vi har en klar forventning om at være billigst på de vine der ses på markedet. Hvis der skulle komme et ønske om at købe større partier, er I velkomne til at henvende Jer på mail: info@fredensborgvinimport.dk 

Fredensborg Vinimport ApS, Skovvænget 20, 3480 Fredensborg. Cvr. 37888559

Email: info@fredensborgvinimport.dk

Telefonnr. 42 600 648

Webshop fra e-hjemmeside.dk