Fredensborg Vinimport ApS

Piemonte

Det siges om Barolo, at den er vinenes konge og kongernes vin! Større kan det vist ikke blive. Barolo har sit velklingende navn fra landsbyen Barolo, der ligger i Langhe.

En Barolo er som ung lukket og med af masser af tanniner. Tanninerne vil dog efter et par år gradvist blive blødere. Farven vil oftest bevæge sig fra rubinrød til teglrød og videre til et orange præg jo ældre en Barolo bliver. Duften kan være meget intens og indeholde aromaer fra en masse røde bær og mørke frugter. Aromaerne spænder over både blomsteragtige dufte og mørkere noter som trøffel, chokolade og lakrids, der alle ændres jo ældre den bliver. Frugten går fra at være frisk til mere tør. Det samme gælder for elemeterne af blomst, der går i retningen af tørrede blomster og urter. En Barolo er en aromabombe, der skifter karakter med alderen, men uden at miste sin intensitet.

 

Curto Marco

Curto Marco, er en traditionel Langhe familiedrevet vingård, som har været i familiens eje i 3 generationer. Vingården har et opdyrket areal på ca.4 hektar i landsbyen Annunziata, der er en del af La Morra kommune i hjertet af Barolo  produktionsområde. Curto Marco og hans kone Adele har dedikeret deres liv til deres vinmarker, med personlig pleje og omsorg for hver vinstok og respekt for naturen og årstiderne spiller en vigtig rolle. Deres datter Nadia har sluttet sig til dem og overtaget den daglige drift.
Produktionen af ​​deres kvalitetsvine foretgaes ud fra processer med en naturfilosofi, hvor kun økologisk gødning anvendes. Anvendelsen af ​​ukrudtsmidler, pesticider, insekticider og midler mod meldug undgås helt og familien foretrækker at inspicere druerne klase for klase.
Kælderen, selvom den er lille, men moderne. F
ermenteringen foregår uden ekstern gær, og der lægges stor vægt på vinfremstillingen, som omhyggeligt følges i alle detaljer
Vinene filtreres og raffineres ikke fordi man ønsker at bevare et lokalt og rigt udtryk i vinen.

100,00 DKK

Vera Barbera 2013 - Cascina Garitina

105,00 DKK

Bricco Garitta. 2015 - Cascina Garitina

145,00 DKK

Collina La Mora 2014 Barbera d’Asti DOCG - Crivelli

155,00 DKK

Barbera d'Alba 2015 - Curto Marco

180,00 DKK

Barbera d’Alba Sup. 2011 - Antica Cascina

245,00 DKK

Barolo DOCG 2013 - Poderi Roset

280,00 DKK

Barbaresco 2012 DOCG - Fattoria San Giuliano

295,00 DKK

Barolo LaFoia 2012 - Curto Marco

395,00 DKK

Barolo Arborina Riserva 2011 - Curto Marco

Fredensborg Vinimport ApS, Skovvænget 20, 3480 Fredensborg. Cvr. 37888559

Email: info@fredensborgvinimport.dk

Telefonnr. 42 600 648

Webshop fra e-hjemmeside.dk
www.fredensborgvinimport.dk
Du skal være mindst 18 år for at købe på vores hjemmeside.
Bekræft venligst din alder